vineri, 15 iulie 2011

Consultații gratuite pentru absolvenții claselor a XII-a

Despre prima sesiune a bacalaureatului s-a discutat foarte mult. Peste toate se desprinde o concluzie: principalii pierzători în ecuația eduației sunt elevii. Fie că sistemul de educație nu și-a făcut treaba, fie că un anumit ministru recurge la tehnici securiste de supraveghere a examenelor, fie că părinții nu își dau interesul, copiii ajungând să se preocupe de cu totul altceva decât de școală, rezultatul este același - generații de elevi care nu își vor găsi locul în societate.

Pentru a veni în întâmpinarea elevilor care nu au promovat examenul de Bacalaureat, PNL sector 6 organizează în perioada 25 iulie - 19 august o sesiune de consultații gratuite la toate disciplinele de examinare (obligatorii și opționale).

Elevii, care doresc să participe, sunt invitați să trimită un email la adresa piepteacornel@gmail.com sau să se înscrie la numărul de telefon 031.429.36.20 (de luni până vineri, între orele 10-18) menționând numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de email și disciplina de studiu vizată până în data de 21 iulie.

Orice șansă trebuie folosită!

Niciun comentariu: