vineri, 17 iunie 2011

Zi de sărbătoare la școala nr. 156, din cartierul Militari

Astăzi, școala cu clasele I-VIII nr. 156, din cartierul Militari, și-a premiat cei buni elevi și nu puțini au fost la număr. Deși lucrările de extindere și reabilitare a școlii sunt în desfășurare, sărbatoarea premianților nu a fost umbrită cu nimic.

Rezultatele excepționale la olimpiadele și concursurile naționale, precum și numărul mare de copii cu rezultate într-adevăr deosebite la învățătură reprezintă tot atâtea motive de mândrie pentru corpul profesoral al acestei școli.

Emoțiile părinților și bucuria copiilor că vor intra în vacanță au fost caracteristicile principale ale evenimentului.

Printre categoriile de premii acordate, s-a numărat și recunoașterea rezultatelor la învățătură ale celor 65 de copii care au absolvit primul modul extracuricular al cursului de limba și civilizația chineză.


Legat de acest subiect doresc să mulțumesc în mod public Ambasadei Republicii China din România pentru sprijinul pe care mi l-au acordat în demararea acestui proiect cultural și în mod special Excelenței sale, domnului ambasador  LIU ZENGWEN.

De asemenea adresez mulțumiri Școlii nr. 156 și domnului director IONEL PUȘCAȘ pentru receptivitatea arătată față de acest demers, dar și administrației locale sector 6 pentru suportul manifestat.

Programul va continua și pe parcursul anului școlar 2011-2012, intenționând ca de la jumătatea anului 2012 să îl dezvoltăm sub forma unui centru cultural româno-chinez.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ce frumos si socialist. Bravo tovarase. Ceausescu ar fi mandru sa vada ca mai sunt oameni cu mentalitatea sa. Bravo, bravo, bravo.