miercuri, 16 iunie 2010

Mincinoşi de joasă speţă!!!

Astăzi, în cadrul Comisiei de Administraţie Publică din Camera Deputaţilor, parlamentarii PDL şi PSD au votat împotriva unui proiect de lege propus de PNL prin care se dorea creşterea normei de reprezentare pentru alegerea deputaţilor de la 70.000 la 110.000 de locuitori, iar pentru senatori de la 160.000 la 220.000 de locuitori.

Cu alte cuvinte Parlamentul României ar fi devenit mai mic cu 155 senatori şi deputaţi; dacă s-ar fi adoptat amendamentul propus, Camera Deputaţilor ar fi trebuit să aibă 217 de mandate faţă de 334, iar Senatul 99, faţă de 137. Senatul îşi făcuse deja clară poziţia prin votul de respingere dat în plen în data de 26 aprilie 2010.

La un calcul sumar, cheltuielile exagerate ale Parlamentului, atât de mult invocate în această perioadă de criză, ar fi fost diminuate direct prin eliminarea salariilor şi sumelor forfetare, cu circa 7.000.000 de euro/an.

Sunt efectiv dezgustat de atitudinea propovăduitorilor reducerii numărului de parlamentari care votează împotriva unui astfel de proiect de lege. Astfel de oameni ar trebui obligaţi să dea seamă cu privire la contradicţiile dintre opinii şi fapte.

Domnule Preşedinte, oamenii partidului dumneavoastră au votat împotrivă. Acum nu îi mai trageţi de urechi?

Un comentariu:

Cristian spunea...

Buna ziua,

Va rugam sa adaugati adresa noastra in lista blogurilor Dvs si sa ne trimiteti un mail sa o facem si noi, la adresa noastra
http://ocd-pnl4.blogspot.com


Va multumim