miercuri, 4 noiembrie 2009

Tu te intrebi vreodata daca gresesti?

Premierul in exercitiu, Emil Boc, aflat marti intr-o vizita in judetul Bihor, a fost intrebat de catre jurnalisti daca politicienii PDL au gresit vreodata. Domnia sa a raspuns fara ezitare “Nu. Niciodata.”. Pentru a nu fi acuzat ca am dat o interpretare tendentioasa unei declaratii, iata si sursa:

http://www.mediafax.ro/politic/boc-le-ajunge-domnilor-geoana-si-antonescu-cat-si-au-batut-joc-5078577/

Pana ieri, era greu de crezut ca in Romania poate exista un partid sau un om politic care sa se autocaracterizeze ca fiind perfect. Din pacate, ieri, acest lucru s-a produs. Spun din pacate pentru ca acest antecedent spune multe despre starea de sanatate a clasei politice autohtone.

Orice om normal, fie el politician sau nu, ia zilnic zeci de decizii, mai mult sau mai putin importante. De fiecare data insa, chiar daca ai impresia ca ai cantarit bine variantele sau argumentele, stai si te intrebi natural « Oare asta e cea mai buna decizie ? »
Cel putin, asta e parerea mea.

Voi ce parere aveti ?

4 comentarii:

adrian spunea...

salutare ! cu toti gresim.important este sa acceptam si sa-ne corectam.mai ales cand conduci un partid, un guvern.ma scuzati nu e cazul lu boc ! :)))

Anonim spunea...

Pai daca sunt toti asa de fara de prihana si imaculati... nu i-am putea crucifica pe toti? Ne-am mai spala de pacate, noi ceilalti - pacatosii!

Anonim spunea...

Deci se poate, am ajuns la performanta sa fim condusi de oameni perfecti, singurii din tara din pacate. In semn de respect propun sa parasim aceasta tara, sa o golim de imperfectiuni si sa ii lasam pe ei in perfectiunea lor sa conduca cum ii duce capul

Anonim spunea...

Basescu cu ai lui sunt niste speciali...