vineri, 19 septembrie 2008

Politicienii vor sa ne fure votul uninominal. Impotriviti-va!!!

Oameni buni suntem în faţa unei decizii umilitoare pentru noi toţi.

Clasa politică este pe cale de a ne fura dreptul de a alege noi inşine deputaţii şi senatorii acestei ţări. Se joacă cu noi de parcă am fi proştii lor.

Atenţia noastră este deturnată de presă către alte probleme pentru a nu vedea că se încearcă revenirea la votul pe lista de partid.

Ani de zile ne-am dorit să votăm omul, nu liste obscure de partid unde îşi găseau locul multe mediocrităţi, iar acum, sub pretextul contestaţiei de ne-constituţionalitate depusă de PRM la Curtea Constituţională, vor să anuleze alegerile uninominale.

Cu cine e aliat PRM-ul? De ce organizaţiile non-guvernamentale nu zic nimic, deşi se laudă că apără drepturile noastre? De ce de la Cotroceni nu se mai aude glasul razboinicului? E cumva complice ? Până acum presedintele Basescu iesea sa să ţipe la orice fleac, real sau nu.

PRM-ul dispare la uninominale şi de aceea, într-un joc jignitor de culise, s-a aliat cu partidul prezidenţial pentru a-şi negocia câteva funcţii călduţe. În schimb a trebuit să depună această contestaţie, imorală şi jignitoare pentru noi, la Curtea Constituţională.

Îmi doresc ca judecătorii Curţii Constituţionale să aibă puterea de a opri masacrul la adresa viitorului acestei ţări.

Sunt ultimele zvâcniri ale POLITICIENILOR VECHI, care au stat 20 de ani înfipţi în ciolanul ţării.

Nu putem să îi mai lăsăm. Vă rog să trimiteţi mesajele voastre către toate forumurile de discuţii de pe paginile de web ale ziarelor, către toate grupurile de discuţii ale tinerilor şi să îi avertizaţi asupra pericolului ce ne paşte. Intră şi semnează pe http://www.petitieonline.ro/petitie-p18981057.html împotriva renunţării la alegerile uninominale.

Am câştigat dreptul la uninominal şi acum suntem furaţi; aştept pe blog comentariile voastre şi eu, personal, le voi trimite către redacţiile de presă şi către instituţiile statului.

Trebuie să fim oameni de valoare!

4 comentarii:

Calbajos spunea...

Salut.Nu se doreste schimbarea clasei politice si nici a oamenilor ce raspund la comenzi politice ! ,,Votul uninominal este praf in ochii aruncat electoratului naiv care mai crede in oameni si schimbare ! Nu vor oamenii de valoare nici in administratie, nici in politica !

Anonim spunea...

Probabil ca PRM-ului si aliatilor sai basescieni nu le pasa de vointa poporului pentru ca avem un paradox: basescu face referendum pe vot uninominal si acum nu-l mai vrea! e clar ca lumina zilei ca nimeni nu doreste intinerirea clasei politice. Se doreste pastarea securistilor, lingailor, prostituatelor politice si a altor "gasti" definitorii pentru clasa politica actuala. Personal sunt un sustinator al Votului Uninominal si al promovarii tinerilor in politica! Valoarea unei societati e data de oameni de valoare!

Anonim spunea...

Buna Cornel.

Uite cum ajung sa mai citesc despre tine. Ai dreptate. Nu mai inteleg nimic legat de sistemul de vot romanesc. Si nici nu stiu daca voi mai putea vota vreodata din Olanda.
Te pup si iti urez succes mai departe.
Keep in touch...

Oana Baicu

Anonim spunea...

Ideea e ca si-au dat seama ca nu au oameni capabili pe care sa ii promoveze. sunt niste incompetenti si in afara de vorbe, nu au nimic cu ce sa lupte. in astfel de conditii, li se pare mai usor sa scoata in fata niste cobai ca prm-ul si sa-si framante manutzele pe la spate de fericire. in primul rand, uninominalul ar trebui sa fie al poporului. pentru ca este dreptul lor sa isi aleaga reprezentantii...in functie de competente...
tie, cornel, multa bafta!