marți, 12 iunie 2012

Victoria zdrobitoare a USL ne obligă la calm și responsabilitate

Finalul campaniei electorale a fost marcat în data de 10 iunie printr-o victorie zdrobitoare a Uniunii Social Liberale. Reculul votului se va face simțit și în lunile următoare: PDL-ul, umilit de voința cetățenilor, se va afunda și mai tare, iar USL-ul, dacă va guverna responsabil, va putea capitaliza într-o proporție și mai mare încrederea electoratului până la alegerile generale din toamnă. 

Votul din 10 iunie trebuie pus cu predilecție pe seama nemulțumirilor sociale vizavi de fosta putere portocalie. Guvernarea lor iresponsabilă, lipsită de viziune, coruptă și mincinoasă a fost sancționată. Ecourile protestelor din Piața Universității s-au simțit până în ziua alegerilor. Vocile miilor de oameni care au protestat în iarna acestui an, fără a fi băgați în seamă de către autoritățile statului, au fost răzbunate.

Victoria de duminică obligă USL-ul să trateze cu calm și responsablitate problemele guvernării, centrale și locale, astfel încât oamenii cetățenii să simtă că nu sunt trădați și de către noua putere.
Deși moștenirea guvernării pedeliste este una deosebit de grea, cetățenii nu vor să mai audă această scuză, ci vor să vadă rezultate.

În final doresc să îmi felicit toți colegii din USL care au câștigat bătăliile electorale și vreau să mulțumesc electoratului pentru încrederea acordată.

Nu în ultimul rând, mulțumesc colegilor pentru implicarea totală de care au dat dovadă în aceste alegeri. Fără efortul lor, rezultatele ar fi fost cu siguranță mai modeste.

Niciun comentariu: