luni, 4 iunie 2012

Pierzătorii au început campania murdară!


Au trecut trei săptămâni de campanie electorală, trei săptămâni pline de întalniri cu diverse categorii sociale, de activități desfășurate în stradă sau la ușa locuitorilor sectorului 6. Acum, cu doar o săptămână înaintea alegerilor, dorim să consolidăm mesajul candidatului USL, Rareș Mănescu, să întărim în mințile oamenilor proiectele cu care acesta a venit în fața lor și să mobilizăm oamenii la vot.
Indiferent dacă vorbim despre câinii comunitari, spitalul de urgență, siguranța publică, fluidizarea traficului, crearea de locuri de muncă sau reabilitarea termică, candidatul USL, Rareș Mănescu, a venit cu propuneri de acțiuni clare, cu soluții pe termen scurt și mediu, bugetate în programe multianuale.  
Probabil, speriați de rezultatele din sondaje, contracandidații lui Rareș Mănescu apelează la elemente de campanie negativă, nedemne pentru niște oameni ce se autoclamează ca fiind civilizați. Fel de fel de ziare, lipsite de elemente pentru identificare, lansează acuzații nefondate cu scopul explicit de a arunca cu noroi inclusiv în familia candidatului USL. Din păcate, la cum a început această ultimă săptămână, vom asista la o perioadă deosebit de neplăcută pentru favoritul USL la Primăria sectorului 6.
La cum îl cunosc eu pe Rareș, sunt sigur că nu va intra în jocul lor murdar și își va continua campania decentă, de bun simț ca și până acum. Sunt sigur că cetățenii sectorului 6 îl vor aprecia pentru eleganța sa politică, acordându-i votul, în data de 10 iunie, într-un procent atât de mare încât alte comentarii sa fie de prisos. 

Niciun comentariu: