miercuri, 14 martie 2012

Domnule Poteras pregateste-te ca venim!!!

Hotărârea guvernului prin care se stabilește pentru 10 iunie data desfășurării alegerilor locale, dă practic semnalul începerii perioadei de precampanie electorală. Fiecare partid cu potențial de a obține consilieri, primari sau președinți de consilii județene va demara campanii de atragere și fidelizare a electoratului.

Organizația sectorului 6 a Partidului Național Liberal se va implica activ și în această nouă etapă. Candidatul nostru la primăria de sector, domnul Rareș Mănescu, este cunoscut de o mare parte din locuitorii sectorului, fiind practic de 15 ani alături de cetățenii din cartierele Drumul Taberei, Militari, Crângași și Giulești. Spre bucuria noastră, toate sondajele îl dau favorit la fotoliul de primar pe domnul Mănescu, în această perioadă principala noastră preocupare fiind aceea de a prezenta cetățenilor soluțiile pe care le va implementa în soluționarea corectă, transparentă și eficientă a problemelor sectorului nostru.

Cu siguranță, ne vom întâlni în spațiul public și cu adversarii nostri politici. Locuitorilor sectorului le vor fi prezentate "marile realizări" ale reprezentanților Partidului Democrat din primărie și din guvern. Pentru actuala putere un lucru este sigur: după atâția ani în care clientela portocalie a dictat politica autorităților statului va fi foarte greu să mai convingă pe cineva că prioritățile cetățenilor contează.

După nominalizarea domnului Mănescu din partea USL, lupta va deveni una bipolară. Va fi o confruntare între putere și opoziție, între schimbarea pe care o doresc locuitorii sectorului și menținerea actualei administrații haotice, între speranță și lipsa de viziune.

Va fi o luptă din care nu poate ieși decât un singur căștigător: Rareș Mănescu împreună cu o echipă puternică de specialiști, pentru revenirea la decență și normalitate a vieții locuitorilor sectorului 6.  

4 comentarii:

Marian spunea...

Adica sa puna de fuga, mai corect.
Undeva in tari calde care nu au acord de extradare cu Romania, Romania noastra normala !

Marian spunea...

Liviu Pustiu & Susanu- Smechere lasa-ne
http://www.youtube.com/watch?v=pnbsVq7nUZA
E "manusa" pe Poc-teras, i se potriveste si merita smecheru'

Ionescu spunea...

Suntem deja acolo cu Demirel. Unde mai venim ?
Chiar daca Venim cam penibil cu Rares Manescu.

Andy spunea...

Varianta Rares Manescu nu prea prinde la public...
poate deschideti ochii si la ce vrea lumea. ne-am saturat de dorintele voastre de parveniti!!
Vreti sa fiti alesi si doar atat!!
De ce nu alegeti candidatul cu cele mai mari sanse?