luni, 23 ianuarie 2012

Excelenta Sa, domnul Mircea Geoana...abject!

A trecut mai bine de o săptămână de la ultima poziție publică a Președintelui Băsescu pe tema situației României, o săptămână în care protestele au continuat în toate marile orașe ale țării.

Permanentizarea acțiunilor de protest i-au închis Președintelui oportunitățile de a mai ieși public în mass-media și de a mai dicta politica Guvernului, așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani. Este incredibilă lașitatea de care dă dovadă în fața situației deosebit de grea prin care trec milioane de români și în fața atacurilor grave aduse Constituției și democrației din România date de către actuala guvernare.

În realitatea însă, regizorul șef de la Cotroceni lucrează. Astăzi, în cadrul sedinței extraordinare a Parlamentului care a vizat dezbaterea situaţiei politice, economice şi sociale din România, domnul Mircea Geoană ne-a arătat care este de fapt rolul construcției politice subversive la care lucrează.

Prin poziția sa publică de a-l invita pe Președintele României la ședința solemnă consacrată comemorării Unirii Țării Românești cu Moldova, demonstrează că actuala sa traiectorie politică vizează construirea unui nou satelit politic care să-i asigure Președintelui o nouă masă de manevră necesară pentru păstrarea puterii.

Așadar, consider că pe scena politică autohtonă se prefigurează crearea unui nou partid a cărei singură misiune este de a rupe din voturile USL-ului. Domnule Geoană, în acest moment, v-ați dat arama pe față.

V-aș striga Rușine, dar acest cuvânt nu face parte din vocabularul dumneavoastră sau al celor pentru care lucrați.

Niciun comentariu: