marți, 4 ianuarie 2011

Priorităţile anului 2011

Începutul de an este un moment prielnic pentru ca fiecare dintre noi să îşi stabilească propriile priorităţi. Cred că ar  trebui să ne propunem ţinte cât mai îndrăzneţe, pentru a avea cel puţin realizări bune.
 
Eu, în plan personal, îmi doresc în primul rând să fiu sănătos, să mă bucur de prezenţa prietenilor, să îmi revăd sora plecată din ţară de foarte mulţi ani, să îmi cunosc nepoţeii şi să am alături de mine bunii mei părinţi; şi de ce nu, să îmi întemeiez o familie în adevăratul sens al cuvântului.
 
Profesional pot spune că doresc să îmi continui evoluţia din ultimii ani. Îmi doresc, în calitate de reprezentant al cetăţenilor din cartierul Militari, ca prin tot ceea ce fac să le ofer speranţa că în ţara asta lucrurile pot reveni la starea de normalitate, de decenţă. Îmi doresc ca acţiunile mele să contribuie la schimbarea acestui sistem disfuncţional de care profită o mână de băieţi deştepti; îmi doresc ca cetăţenii să devină adevăraţii beneficiari ai democraţiei. 

Şi, ca oricare om interesat de comunitatea sa, îmi doresc ca anul 2011 să reprezinte fundamentul pregătirii mele pentru ocuparea unei funcţii de natură executivă, astfel încât deciziile ce pot aduce beneficii reale şi imediate cetăţenilor sectorului 6 să depindă de mine în mod direct.  

Cred că fiecare dintre noi are foarte multe idealuri pentru care trebuie să lupte. Fie că este vorba de planul personal, profesional sau social, doar o atitudine de luptători ne va face să fim mai aproape de îndeplinirea obiectivelor.
   

2 comentarii:

Liviu Jicman spunea...

Succes în îndeplinirea obiectivelor din toate domeniile propuse!

Bibliotecaru spunea...

La mulţi ani!

Cred că ar fi foarte interesant să vorbiţi mai mult pe acest blog despre iniţiativele legislative pe care le propuneţi. De exemplu, ştiu că sunteţi iniţiator la patru sau cinci proiecte legislative legate de învăţământ. Există o lipsă de dezbate publică a proiectelor legislative, această realitate aducând o gravă anomalie afectată de impunitate, o siluire a democraţiei reale, aplicate.