miercuri, 24 martie 2010

Meşterii Manole de Bucureşti

Lucrările publice din sectorul 6, Bucureşti, România, se desfăşoară într-un mod demn de una dintre cele mai cunoscute legende. Astfel, similar operei meşterului Manole, la mai bine de un an de la amenajarea unuia din cele mai frumose spaţii verzi, care includea şi un loc de joacă de cartier, acest părculeţ a fost demolat. Este vorba despre parcul aflat între intersecţia Lujerului şi strada Liniei (lângă complexul comercial CORA).

Ce s-a întâmplat? Din comunicatele de presă am aflat că între Primăria Capitalei şi Primăria Sector 6 nu există un plan comun de amenajare a teritoriului. Urmarea: primarul Poteraş a amenajat un loc de odihnă şi unul de joacă în anul 2009, iar în anul 2010 primarul Oprescu a demolat parcul pentru o lucrare de consolidare a Pasajului Lujerului.

Pretenţiile noastre de corelare a lucrărilor de asfaltare şi refacere a reţelelor subterane între cele două instituţii pentru străzile din cartiere par de domeniul SF-ului.

Aşteptăm cu nerăbdare punctele de vedere ale celor cei doi meşteri; îndrăznesc de pe acum să vă dau răspunsul lor: vina nu aparţine primăriilor ci pasajului întrucât are vicii ascunse!!!

Dacă stau bine să mă gândesc, i-am făcut o nedreptate meşterului Manole prin comparaţie.

2 comentarii:

Anonim spunea...

e tipic pentru sectorul nostru; sper ca macar sa se faca la locul pe banii firmei ce repara pasajul.

Anonim spunea...

poate se doreste montarea unui ceas de aur in locul parculetului...?!