marți, 2 iunie 2009

Un an de pauza, si nu cred ca va fi singurul...

¨De ce nu se mai face nimic? Cine ne astupa gropile din asfalt? Cine ne asfalteaza strazile? Cine ne face locuri de joaca? La noi in sector de ce nu se fac parcari? Unde sunt alesii cu promisiunile din locale? Domnule Pieptea, veti veni pe strazi si atunci cand nu va mai fi campanie?

Acestea sunt cele mai dese intrebari adresate mie de cetateni pe strazile cartierului Militari. Ele sunt pertinente si arata o stare de fapt a cetatenilor, datorata, in primul rand, felului in care inteleg alesii sa isi exercite mandatul.

De la campania pentru locale si pana acum lucrarile din sector sunt oprite!

Dupa alegerile locale din iunie, cetatenii se asteptau ca lucrarile incepute in forta in anul 2008 sa continue cu aceasi amploare. Ceea ce s-a intamplat este insa evident: dupa alegeri, de un an de zile, factorii locali au oprit lucrarile de reamenajare a domeniului public.

Ce poti sa le spui cetatenilor? Ca nu sunt bani? Ca sunt prost gestionati? Ca PNL sustine reamenajarea urbanistica a sectorului 6, dar celelalte partide se opun? Ca eu, in calitate de deputat, sustin proiectele majore ale sectorului (amenajarea Lacului Morii, metroul Drumul Taberei, construirea de scoli si gradinite)? Ca guvernul nici macar nu raspunde la solicitarile unui deputat al opozitiei? Ca trebuie, ca atunci cand se duc la vot, cetatenii sa fie mai atenti pe cine pun stampila?

Degeaba.

Oamenii vor sa vada ca alesii locali si generali fac ceva pentru dezvoltarea comunitatii lor, ca sustin proiectele promise in campanii si ca sunt alaturi de cei care i-au votat mai mult de cat in perioada campaniilor electorale.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Felicitari faceti parte din top 20 politicieni romani online, pentru a vedea topul accesati ! http://costyn.wordpress.com/