miercuri, 11 februarie 2009

Managerii prioritizeaza lucrarile.

Informatiile oferite de politie in ultimele zile confirma o stare de fapt greu de conceput in urma cu un an : numarul de masini aflate in trafic zilnic pe strazile Bucurestiului a scazut. Acest fapt este evident pentru conducatorii auto, timpul petrecut la volan pentru deplasari reducandu-se semnificativ. Probabil ca in perioada concediilor de vara traficul va fi chiar relaxat, lucru nemaintalnit de foarte multa vreme.
Criza, sau mai bine zis, campania de informare derulata in special de mass media a facut ca bucurestenii sa devina brusc mai chibzuiti in privinta cheltuielilor zilnice. Astfel, numarul calatorilor ce folosesc mijloacele de transport in comun a crescut cu aproape 20%.
Pentru managerii din adminstratia municipala si de sector, contextul actual ofera o sansa cu care probabil nu se vor mai intalni curand : se pot face lucrari de reabilitare rutiera sau de construire de poduri si pasaje rutiere fara a perturba semnificativ activitatea curenta.
De aceea, in aceasta perioada de construire si aprobare a bugetelor municipiului si sectorului voi face toate demersurile pentru ca toate lucrarile de infrastructura rutiera sa fie tratate cu prioritate. Cred ca administratia datoreaza acest lucru tuturor cetatenilor pentru care respectivele lucrari au insemnat ore in plus petrecute in trafic.

Niciun comentariu: