sâmbătă, 8 noiembrie 2008

Viitorul copiilor nostri e cel mai important!


De cate ori ies sa vorbesc cu cetatenii din Colegiul 27 – Militari, ma izbesc de cele mai multe ori de aceeasi problema. Oamenii sunt ingrijorati pentru copiii si nepotii lor. Si e normal sa fie asa.

M-am intalnit deunazi cu o doamna care se plimba cu nepotelul. Afland ca sunt candidat la Camera Deputatilor in Colegiul 27, a intrat bucuroasa in vorba, pentru ca avea ocazia sa spuna cuiva ce probleme o framanta. Nepotelul ei e cel mai important. Si vrea sa ii ofere ce e mai bun. Din pacate, autoritatile nu ajuta deloc. De fapt, mai multe probleme creeaza. Mi s-a plans de locurile de joaca. De spatiile mici si periculoase. De nisipul care este atat de daunator pentru copiii mici. Leagane stricate. Mi-a dat exemplul unui tobogan care la coborare avea o placa de beton si un copil neatent putea oricand sa pateasca ceva. I se citea tristetea in ochi si mai ales ingrijorarea.

Ce ii spui unei inimi de mama si de bunica ? Cum o linistesti ? Cum sa te uiti in ochii ei, sa ii promiti ceva si sa nu faci ? Cred ca cei din administratia locala ar trebui sa vorbeasca in fiecare zi cu o mama sau bunica. In momentul acela, poate si-ar tine promisiunile. In fata unei asemenea ingrijorari, semnezi un contract cu tine insuti. Si il respecti.

13 comentarii:

Anonim spunea...

Sinteti teatral, domnule PIEPTEA!
Va cuprinde melancolia cu gindul la pietrele de pe drumul spre scoala din cartier. din acest motiv, cit ati fost consilier, nu ati miscat un deget pentru "vecinii de valoare" din Militari"? Sau pentru ca veteranii de pe str. Veteranilor, care arata ca dupa bombardament, sa-si pastreze amintirile din timpul razboiului?
Nu mai dati vina numai pe Poteras ca "trage doar pentru Elena Udrea", pentru ca in 2004 erati in acelasi partid si aveati si majoritatea in consiliul local.
Valoarea" dvs. si a PNL trebuia sa se vada, inca de atunci, prin initierea de proiecte si indeplinirii promisiunilor din campanie. (Noroc ca a venit campania pentru locale 2008 si au fost nevoiti sa mai miste ceva).
Se pare insa ca sunteti "o valoare" pe care a vazut-o doar partidul, daca, dupa ce ati trecut de la meseria de baza la cea de inspector resurse umane, ati ajuns, numit politic, la cea actuala.
Cum ne convingeti ca aveti "valoare" dacu nu veniti decit cu "amintiri din copilarie" si evitati sa ne explicati ce aveti de gind in viitor?
Vreti sa cistigati voturi marjand pe faptul ca locuiti la bloc. De ce nu ne spuneti de casa nou construita si ne aratati doar gratarul? Apropo, sunteti familist? pentru ca asa rezulta din fotografii. Si daca da, cine este sotia si cu ce se ocupa? Sau va este teama sa va preyentati valorile, inclusiv cele materiale?
Cit va costa tiparirea fluturasilor difuzati cu darnicie in cutiile postale ale vecinilor de valoare? De ce participati la taierea padurilor si cresterea productiei de cerneluri in loc sa faceti cu acesti bani un proiect pentru cartier?
Poate gresesc dar cred ca telul dvs este doar de a obtine PLUSVALOARE, tragindu-ne "in piept"

Cornel Pieptea spunea...

Str. Veteranilor a fost pe lista de reabilitare pe timpul cand eu eram consilier, dar Primaria nu a facut lucrarea. Vis-a-vis de primar, nu am dat vina pe dumnealui. Nu pot spera decat intr-o colaborare fructuoasa in interesul oamenilor pe proiecte viabile.
Reprezentantii PNL , ca valoare in sine, au facut toate demersurile ca Primaria sector 6 sa obtina un imprumut de 50 milioane euro, bani pentru care angajatii administratiei nu au reusit sa vina cu proiecte viabile.
Referitor la valoarea mea, puteti cere referinte oricarui om din administratie, inclusiv din Primarie, intrucat in consiliu am avut interventii bazate pe un temei legal clar, iar la ADP am inceput un proces de reorganizare care este continuat si acum.
Casa la curte nu am, am prieteni care ma mai invita la un gratar din cand in cand si carora le multumesc si pe aceasta cale.
Averi? Declaratia mea de avere este publica de peste 4 ani.
In legatura cu costurile fluturasilor pe care ii distribui in campanie, exista institutii abilitate ale statului care verifica modul si provenienta sumelor cheltuite in campanie. In acelasi timp, va invit sa priviti pe strada, la panourile publicitare, care costa intr-adevar o avere si sa imi spuneti pe cate apar eu.
Sunt familist, cu toate ca sunt necasatorit. Prietena mea lucreaza intr-un domeniu care nu are legatura cu administratia.
As fi preferat din partea unui om care aloca atata timp comentariilor pe blog, mai multa documentare. Va inteleg supararea, atata timp cat ceilalti candidati din Colegiul 27 nu au sanse de reusita.
Genul acesta de comentarii nu ma fac decat sa lupt mai mult si sa devin mai puternic!

Anonim spunea...

Am primit astazi in cutia postala CV-ul dumneavoastra. Este al doilea material pe care il primesc cu dumneavoastra, in timp ce nu stiu nici macar numele celorlalti candidati. Felicitari pentru asta.
Privind insa CV-ul dumneavoastra nu v-as vota niciodata. In mai putin de 8 ani ati schimbat 8 slujbe, lucru care nu denota deloc seriozitate. In acelasi timp, primul paragraf nu mi se pare deloc sincer, ci mai mult penibil. Daca al doilea paragraf insa ar fi real, ce frumos ar fi...

Anonim spunea...

Printre candidatii colegiului 27, aceasta este cea mai "personala" prezenta web. Am vazut inclusiv ca era comentat de un blog politic.

Tot e ceva si asta, pana la urma.
Evident, ramane de analizat cat la suta e contributia staff-ului de campanie. Pana la urma, singura postare fara legatura cu politica este despre... Steaua !?

Pana la urma, intr-un fel sau altul trebuie urnita si carutza asta uninominala, si pornim la drum cu posibilitatea de a vota si alte fete decat cele de dinozaur. Dupa care, evident, ca orice alegator oarecum in necunostinta de cauza, asteptam proba contrarie.

Apropo, vecine Pieptea (cu permisiunea dvs.), ati vazut c-am ajus in catavencu, cu starea de plans a parcarilor din Maniu 55?
Culmea e ca nici nu constientizam ca traiesc fix in mijlocul unei piese burlesti.

Ne vedem la vot.

Anonim spunea...

Credeam ca generatia tinara va aduce un suflu nou, dar se pare ca ati deprins repede sa-i copiati, IN CE ESTE RAU, pe cei batrini.
Sa ma explic:
1-in declatia de avere din 2006 (2004 si 2005 nu exista) mentionati doua depozite de 10500 euro si 31000 ron, specificind clar valoarea veniturilor incasate. CORECT
2- in 2007 precizati achizitia unui apartament de 70 metri patrati, pe sos Virtutii nr 22, cu suma de 32000 euro, in baza unui credit, dar la credite contractate apar doar un total de 20000 euro. Probabil ati completat cu cei 10500 euro din cont, dar unde au disparut 30000 ron? RAU
AM O RUGAMINTE. spuneti-ne si noua cum putem achizitiona, cu doar 32000 euro, un apartament in zona. Mai ales ca exista o panaroma superba pe maidanul din zona, pe care l-ati ingrijit cu sirg cind erati la ADP.
Este retorica. Banuiesc ca ati deprins bine cursurile de la Spiru Haret, unde examenele se dau pe baza de test grila, si cite doi ani scolari intr-un an calendaristic.
De fapt si masterul este facut sub egida MIRA (Stefan Gheorghiu 2). Sigur urmeaza si Colegiul National de Aparare (da bine la CV pentru cariera politica).
3- tot in 2007, la venituri, treceti "conform fisei fiscale". FOARTE RAU, dar se pare ca aplicati "tactica tariceanu": intrati in cit mai multe AGA dar nu treceti sumele incasate.
4- gresesc daca spun ca aveti un imprumut de la BCR, incheiat in decembrie 2006 ?(nu are rost sa va spun si numarul)iar in 2008 mai gajati niste venituri in favoarea bancii "pina la TERMINAREA LOCUINTEI". De ce acest imprumut nu figureaza in declaratia pentru 2006? RAU
5- De ce nu ati trecut in CV (gasit astazi in cutia postala)ca sunteti in consiliul de administratie la Institutul de Tehnologie Chimica Brazi si CFR (ce pregatire multilaterala aveti? de fapt se vede in situatia CFR) si mai activati ca examinator la Autogeneral SA si Institutul de Formare Profesionala in Transporturi Rutiere? Nu exista un mic conflict de interese cu postul de la ARR? Ca sa nu mai spun cit de surmenat trebuie sa fiti cu atitea slujbe. RAU
Daca nu ati avea "valoare" ar trebui sa fiti compatimit.
6- Ce merite aveti de ati prins, la vasta dvs experienta, cele doua AGA si postul de la ARR? Sau o parte din venituri se duce drept cotizatie la partid?
De fapt trebuia sa intreb pe cine ati consiliat in parlament in anul 2000.
7- De ce credeti ca aveti mai multe sanse decit restul candidatilor? Nu vrea sa va jignesc dar toti sunteti, INCA ,"no name. Observ insa ca pe dvs nu va da modestia afara din casa. Ma rog, poate reusiti sa intrati "pe liste".
8- Oricum daca tot nu am sa merg la vot (NU STIU PE CINE si DE CE SA-L VOTEZ)cred ca ar trebui sa va echilibrez sansele, trimitind adversarilor dvs acest material. M-am documentat destul?
9- Pot sa va dau un sfat? Daca tot aveti un colegiu, delimitat dupa criterii aiurea, de-a lungul tramvaiului 41,luati un automotor de la
CFR ca sa puteti parcurge traseul mai repede. Eventual alt mijloc de transport de firmele unde examinati (daca nu le folositi deja).
10- Sinteti in eroare. Nu sunt suparat deloc. Imi face placere sa mai tai din elanul unora, ca sa devina mai ponderati.
Dar cine stie? Poate ma convingeti ca aveti VALOARE si vin sa va votez ori sa va sprijin in campanie.

Anonim spunea...

VA CITEZ:"Cornel Pieptea
Bucuresti, Militari, Romania
Sunt sătul de toţi incapabilii care ne conduc vieţile prin politica. Indiferent de partid, ei sunt peste tot. Consider că sunt un tânăr care are mult de spus."

CORECT! Ati dovedit ca nu sinteti incapabil cind ati reusit sa intrati pe lista ANL pentru cumpararea apartamentului din soseaua Virtutii nr 22, la un pret derizoriu de 32.000 euro si beneficiind de dobinda subventionata (de catre "vecinii" carora le cersiti votul).
Chiar nu va ajunge salariul, cele doua indemnizatii de sedinta, in calitate de membru in consiliile de administratie ale CFR S.A. si ITEC S.A. Brazi (ambele falimentare),precum si banii incasati din activitatea de examinare a soferilor la alte doua societati?
De ce va tineti la secret veniturile, in declaratia de avere, domnule candidat?
Asa veti asigura transparenta activitatii dvs si daca intrati in parlament?
Impartasiti reteta "succesurilor" dvs si altor tineri care nu au unde locui si nu au "valoare" pentru a prinde un loc CA si pe care i-ti dat, probabil, la o parte de pe lista de prioritati, pentru ca nu erau vicepresedinti PNL de "valoare".
Vad cu NU AVETI PREA "MULTE DE SPUS" deoarece ati intrat in "stand by" pe acest blog.
Sper sa reactioneze si "vecinii de cartier" la fel in ziua votului.

Cornel Pieptea spunea...

1. Fiecare consilier local are obligatia de a depune anual la secretariatul consilierilor din cadrul primariei de sector declaratia de avere si declaratia de interese. Eu am facut acest lucru in fiecare an. Datoria de a le face publice pe site-ul sau apartine institutiei numita primarie.
2. Referitor la modul de declarare a felului in care am finantat achizitia acestui apartament trebuie sa va spun ca este cu credit ipotecar. ( se creaza un cont de cheltuieli administrative, un cont de avans, un cont pentru plata ratelor ). Locatia nu este totusi atat de fericita (se pare ca radiatiile de la antena sunt puternice), insa un apartament proprietate inseamna enorm pentru orice cuplu.
3. In privinta facultatii trebuie sa va dau dreptate. Desi nu am facut doi ani intrunul examenul se da grila, iar nivelul este destul de scazut. Motivatia mea de a face facultatea a fost insa profesionala, activitatea profesionala desfasurata necesita cunostinte economice aprofundate. Despre master va pot spune ca a fost util. Despre colegiul de aparare, inca nu , desi recunosc ca suna tentant. Vazand acest punct inclin sa cred ca sunteti implicat in activitati politice.
4. Imprumutul BCR din 2006 nu este terminat. Eu nu cred ca este vreo problema cu declaratia mea de venituri.( un om care are bani oricum se vede, iar eu stiu asta intrucat am contact cu oamenii si din politica si din bussines – puteti verifica parcarile institutiilor statului: primarie, ministere, agentii).
5. Sa le luam pe rand.
I.T.E.C. Brazi – institut la care, desi am venituri trecute in fisa fiscala, nu am primit de mai bine de un an aceste sume. Incercarea unor inspectori ai statului de a obtine bonusuri pentru sumele incasate la bugetul de stat ( anumite produse au fost considerate accizabile, desi nu erau, lucru demonstrat dupa un an in instanta ), si a unor firme de a achzitiona « pe nimic« acest institut au facut ca situatia economico-financiara sa devina foarte dificila. La invitatia Presedintelui institutului am participat la toate sedintele Consiliului de Administratie desfasurate la Ploiesti.
C.F.R. Insfrastructura – compania cunoscuta de toata lumea pentru preturile de zeci de ori mai mari decat cele de pe piata din anii 2000-2004 si pentru platile facute fara forme legate este in curs reorganizare pentru eficientizarea activitatii. Cele mai mari probleme ale ei : lipsa finantarii si datoria enorma catre electrica sunt pe cale de rezolvare, desi acesta este un proces care dureaza ani de zile.
Examinator institute de formare profesionala – prezenta mea a fost la max. 10 examinari, pe baza deciziei Directorului General al Autoritatii Rutiere Romane. Aceasta este legala, neexistand un conflict de interese. Cert este ca dupa cateva examinari am renuntat din cauza lipsei de timp, desi trebuie sa recunosc ca veniturile erau de exceptie.

6. Referitor la ocuparea posturilor trebuie sa va spun ca nu fac parte din nici o AGA, numirea in C.A. facandu-se prin decizia ministrului.
Referitor la ocuparea postului de la A.R.R. pot sa va spun ca s-a facut prin concurs. Activitatea agentiei sa modificat substantial :
– nu se mai lucreaza in camere tip un functionar cu un transportator si cu usa inchisa cu cheia acum toti angajatii fiind intr un spatiu deschis ;
– se lucreaza documentele in perioadele legale (nu eliberare dupa trei luni de la data depunerii si fara numere de inregistrare ) ;
– se elibereaza documentele in ordinea depunerii ;
(din pacate spatiul nu imi permite sa detaliez activitatea din cadrul agentiei )
7. Sansele mele depind de mine si nu de partid. Sunt membru al unui partid ce are in Bucuresti aprox. 15%, in conditiile acestea sansa ca eu sa devin deputat tin de rezultatul pe care il obtin in acest colegiu. Sistemul de vot actual, desi nu este unul perfect, este unul care imi ofera si mie sansa de a lupta.
8. Contracandidatii mei cred ca au mare nevoie de acest material intrucat ei bat pe la usile directorilor fostelor mele locuri de munca. Cat despre documentare trebuie sa recunosc ca ea este una complexa, atent facuta si doar pe alocuri cu mici rautati.
9. Acest punct nu cred ca are nevoie de raspuns in conditiile in care masina de la A.R.R. se afla in parcarea institutiei.
10. Despre elan nu pot sa va spun decat : este o sansa unica pe care nu o sa o ratez iar comentariile cetatenilor ma fac sa devin si mai hotarat in a realiza acest lucru.

Anonim spunea...

D-le Pieptea, pe mine si pe familia mea ne-ati convins.Felicitari si nu va lasati invins de "anonimii" care spun rautati la adresa dv. pentru ca stim si noi cine sunt de fapt acesti anonimi.Dragi vecini, sa-i dam o sansa tanarului Pieptea daca vrem sa se schimbe ceva, cu adevarat!

Anonim spunea...

SURPRIZA! Cind "VALOAREA" tace, contraataca ... "VECINII"
Eram convins ca, simtindu-se luat in vizor, "valorosul" nostru deputat va lasa fara raspuns intrebarile pe care I LE-am adresat, abandonind blogul.
Credeam ca isi va schimba tactica, aplicind principiul "ciinii latra, caravana (electorala) trece".
Au intervenit insa sfatuitorii. Dar daca adevaratii vecini, inca nehotariti, s-ar putea gindi la proverbul ca "si tacerea este un raspuns" iar "anonimul ar putea avea dreptate, daca "omul de valoare "tace?
Nu ar fi mai bine ca "opinia publica", indignata de mirsavul "anonim" (platit cu mai multe VILE de la ANL si alte venituri CONFORM FISEI FISCALE), sa-si exprime adeziunea fata de OMUL DE VALOARE?
- Bine spus! Suna adunarea! Ca tot sintem (in) Militari. Am Hotarit! Draga Nelo si voi ceilalti din echipa, care asteptati sa va primiti rasplata (sef de cabinet, consilier, secretara, sofer personal, escorta, numirea in vreun CA, punerea pe lista ANL etc.), daca V-oi fi ales, apucati-va de treaba si convingeti-MI toti "vecinii" ca EU sint ALESUL.
Am toate atu-urile:
-sunt "suficient de inteligent" (cum MA descria cineva), comparativ cu "incapabilii" care ne conduc vietile prin politica";
- "am inca multe de spus" pentru ca pina acum n-am apucat sa deschid gura, nici macar privitor la proiectele mele;
- stiu sa-MI tin gura si nu vorbesc neintrebat (nu o fac nici cind sint "somat" sa raspund la partile lipsa din CV-ul MEU);
- am harul sa-mi ascult aproapele(desi, poate, mai bine MA faceam preot) si cred ca ar trebui sa propun o lege pentru administratia locala de a angaja "oameni care sa-i asculte pe cetatenii care au probleme". Nu are importanta daca se si rezolva ceva din ofurile lor. Trebuie doar sa le dea speranta. EU asa am procedat si am ajuns departe.
- stiu sa-MI rasplatesc binefacatorii (ati vazut ce cotizatie achit) si voi avea grija si de voi;
- am destula experienta pentru a juca pe orice post in parlament (inclusiv la echipa de fotbal). Am acumulat-o la cele 8 locuri de munca de pina acum. Daca n-am mai putut merge pe cararile patriei, am zis ca mai bine ma plimb dintr-un loc in altul (pe la sedintele CA);
- sint foarte fotogenic. Ati vazut ce bine dau in pozele cu cei mici? (E adevarat ca aici l-am copiat pe Presedintele Basescu). Va dati seama ca si acestia i-MI vor da voturile lor peste 4 ani, amintindu-si ca un "om de valoare" le-a strins mina?;
- nu au cu ce sa se lege de trecutul meu. Pe unde am fost n-am lasat nici o urma. Daca
Asa ca, draga NELO si bravii mei "vecini", apucati-va de treaba si intr-o ora sa vad postarile voastre la toate "minciunile" pe care le scrie "anonimul" ala.
Este drept ca am facut eroarea de a-i raspunde, la a doua lui interventie, ca "este bine documentat", dar mi-am pus putina cenusa in cap iar uitarea este omeneasca.
Iar cei care nu aveti loc la calculator, dati fuga si mai raspinditi niste materiale (ca are balta ... valoare).
Nu uitati sloganul: "NICI O ZI FARA PIEPT DE VALOARE,... in cutia postala".
Vedeti ce destept sint?! Cine poate sa calculeze la cite pliante am distribuit? N-au decit sa-i monitorizeze pe aia care apar la TV sau inpresa scrisa.

PS. Pentru "doamna NELA".
Hotariti-va daca imi spuneti "domnule" sau "TU".
(Apropo, de unde stie "vecinul" ca sinteti doamna? Faceti parte din aceeasi echipa, ori bateti cu ambele miini?)

Anonim spunea...

PENTRU CEI "CUCERITI" DE DL. PIEPTEA si cei care considera ca fabulez

-nu aveti decit sa cautati pe internet, in "google", tastind ‘pieptea cornel 1760609’ (este prima parte a cnp-ului sau) pentru a vedea cotizatiile PNL publicate in monitorul oficial nr 268/4.IV.2008. La pozitia 170 figureaza "valorosul" nostru candidat, cu suma de 15.000 RON, cotizatie de partid, in anul 2007.
Cine isi permite sa faca asemenea "pomeni", daca nu spera ca le va recupera, ulterior, INZECIT?
- tastati ‘primaria sector 6’ si selectati ‘informatii publice’, apoi ‘declaratii avere’, ‘consilieri’, ‘2007’ si ‘2006’ si-l veti gasiti pe dl Pieptea.
Veti vedea apartamentul din Virtutii pentru 32000 euro, conturile bancare, datoriile si locurile de unde a incasat, in 2007, venituri “conform fisei fiscale” (or fi confidentiale, dar provin din bani publici). Faceti si corelarea datorii/conturi/ venituri. Desi pentru 2006 nu declara ca are imprumut, recunoste acest fapt in discutia cu mine.

- pentru a vedea concret cit a incasat trebuie sa cautati alte persoane din CA-urile in care activeaza sau alt consilier local de la sectorul 6.

Deci tastati:
-‘stoina cristian avere’ si-i veti gasi colegul de CA din CFR infrastructura, cu venituri de 12980 ron pentru perioada ianuarie-septembrie 2008. ALTII pot declara si pentru acest an, PIEPTEA isi clameaza doar corectitudinea.
- 'primaria sector 6' si selectati 'informatii publice' apoi 'declaratii avere' 'consilieri', '2007' si 'Comanici Ancuta', care declara 7034 ron/2007 (cinste ei, pentru ca altii, inclusiv NEDELCU MARIANA-candidat PDL tot in colegiu 27, procedeaza in stilul PIEPTEA).
- 'primaria sector 1' si selectati 'consilieri 2004-2008' si 'costescu Ioana', (colega de CA la ITEC Brazi cu bravul nostru candidat), care declara, pentru 2007 un venit de aprox. 7500 ron. (acum nu se deschide site-ul pentru a trece suma exacta).
-'ANL ridica in secret un cartier pentru demnitari', publicat de Cotidianul la 16.07.2007 si veti gasi date despre apartamentul vecinului nostru de "valoare", precum si alti pomanagii: STELIAN NEGREA-consilier ANAF si LUKACS VILMOS-presedinte si director general al Companiei Nationale de Investitii. Si ei sint PNL-isti de "valoare".
Se spune ca au fost de 3 ori mai multi solicitanti decit numarul apartamentelor din bloc. Dl PIEPTEA trebuia insa sa-si recupereze cotizatia de partid, pe spatele celor fara "valoare".

Vad ca recent si-a completat si rubrica oferita candidatilor de catre "ziare.ro", insa nici acum nu raspunde concret la intrebarile
adresate.

Mai am o intrebare pentru dl Pieptea.
Tatal dumneavostra detine un apartament si in Calea Apeductului nr 11, bloc A4a, sect 6, unde este instalat un post telefonic tot pe numele Pieptea Constantin, ca si in blocul in care aveti sediul de campanie (Partizanilor nr 4, bl M3, sc 2,et 7)?
Sa fie, oare, o simpla coincidenta de nume?

Anonim spunea...

Draga domnule Anonim, de cateva zile postati acelasi si acelasi lucru. Daca tot vreti sa acuzati, veniti cu ceva nou...am tot citit de cotizatii, de AGA...nu sunteti nici informat si nici interesant...

Anonim spunea...

Nu acuz pe nimeni.
Incerc sa prezint, cit mai complet, produsul "PIEPT DE VALOARE" deoarece cei care vor sa ni-l "vinda" au uitat (intentionat)sa-l eticheteze.
Domnule Adrian, cind mergeti la cumparaturi, nu va documentati asupra calitatilor marfii achizitionate?
Daca produsul este necopt, fad, contine E-uri sau infestat cu cine stie ce microbi?
Daca-l luati "in orb" nu exita riscul de producere a unei epidemii in cartier care sa dureze 4 ani?
In cazul de fata, cei interesati nu au decit sa-i examineze "ambalajul" si sa citeasca "compozitia", "caloriile detinute" , unde si cine l-a "produs", daca nu contine "toxine", "garantia fabricantului" etc.
Sigur. Toate produsele pot prezenta vicii ascunse dar, daca tot riscam, macar sa pierdem pe mina noastra.

Anonim spunea...

Esti foarte insistent domnule anonim si foarte prompt de aceea eu cred ca acest blog este principala ta preocupare.Zau asa, incepi sa devii penibil asa ca mai fa o pauza.Pe mine,unul,nu ma convingi.