luni, 6 februarie 2012

A fost odata boc cel mic....


Premierul Emil Boc și-a anunțat în această dimineață decizia de a demisiona din funcția de premier. Mai mult decât atât, decizia se aplică întregului cabinet de la Palatul Victoria. Decizia în mod sigur a fost luată cu ceva timp în urmă, primind acceptul coaliției de guvernare și al Președintelui jucător.

Demisia lui Boc reprezintă recunoașterea falimentului guvernării actuale și spulberă toată propaganda mincinoasă pe care a făcut-o puterea în ultimii ani. Am asistat la un discurs încă o dată jenant și contradictoriu. După ce în urmă cu câteva zile ni se spunea că menținerea acestui cabinet asigură stabilitatea economică, acum
Emil Boc ne anunță că demisionează pentru a salva stabilitatea economică. Până și ultimul discurs în calitatea de premier a fost în aceeași notă ca întregul mandat –debilitate mintală.

“Am depus mandatul pentru că nu mă agăț de putere” a precizat premierul. Pentru moment, această declarație pare a fi cu greu suținută de fapte, date fiind criticile din ultimii ani venite la adresa domnului Boc, inclusiv numeroasele moțiuni de cenzură la care a rezistat doar pentru că a distribuit bani publici in schimbul obținerii obedienței parlamentarilor din coaliția de guvernare.

Este interesant de văzut ce atitudine va adopta domnul Boc vizavi de exercitarea funcției de președinte al PDL-ului, cunoscut fiind faptul că nu calitățile sale extraordinare de lider l-au făcut președinte de partid ci direcționarea banilor publici, din poziția de premier, către clientela portocalie.

Cred că în scurt timp, domnul Boc va rămâne în memoria românilor drept fost premier, fost premier și fost președinte de partid, incompetent, obedient, umil, umilit și poate penal.

3 comentarii:

Marian spunea...

Si mai ales MEDIOCRU !

Marian spunea...

Un premier mediocru dar care....vorba tirgului de'acu "am scapat de ""dobitoc"" si am dat de masa' ".
Cam ma tem, ca de bine a inceput fulminant !

Marian spunea...

PDL-ul e Simplu - Puppet
in gheare de base
http://www.youtube.com/watch?v=8UtimTkM1RI