luni, 22 noiembrie 2010

Elena Udrea începe mandatul cu o mare minciună!

Modelul unicului candidat promovat de pd-l bucureşti pentru doamna Udrea a transformat conferinţa pentru alegerea conducerii organizaţiei într-o manifestare similară Marii Adunări Naţionale.
Pe rând, toţi vorbitorii i-au adus odă doamnei Udrea, aceasta fiind în opinia participanţilor ‘expresia vie a curajului şi responsabilităţii în politică, un veritabil Kill Bill al politicii româneşti’.

Doamna Udrea şi-a început însă mandatul cu o declaraţie mincinoasă: ‘Eu vreau să scăpăm Bucureştiul de Sorin Oprescu. Sorin Oprescu este cel mai slab primar al Capitalei din ultimii 20 de ani. (...) Am greşit că am lăsat Bucureştiul pe mâna unui doctor care nu nimereşte niciodată diagnosticul, pe mâna unui personaj care va rămâne în istorie pentru cele mai mari kitsch-uri dintr-o capitală europeană. Recorduri cu Moş Crăciuni, cel mai mare tort sau cel mai mare cârnat’.

Prinsă în euforia evenimentului, doamna Udrea a avut o amnezie de moment, uitând să ne spună că primarul general este susţinut de pd-l bucureşti, că reprezentanţii pd-l sunt cei care susţin toate proiectele primăriei capitalei, indiferent de oportunitate sau de sumele alocate?

Probabil doamna Udrea crede că bucureştenii pot fi păcăliţi. Crede că o campanie cu materiale fără sigla pd-l, pe fond verde (aşa cum se întâmplă la Deva) şi cu multe promisiuni, poate disocia incompetenţa democrat-liberalilor de grupul de interese pe care îl reprezintă?

Niciun comentariu: