luni, 22 februarie 2010

Domnule Preşedinte Băsescu, nu suntem manelişti toţi!!

Am trăit să o aud şi pe asta. Preşedintele actual al ţării continuă să uimească cu părerile sale despre cetăţenii României.
După ce am aflat că pentru domnul Preşedinte o ziaristă poate fi numită „păsărică” sau „ţigancă împuţită”, că un jurnalist este „un găozar”, astăzi, în cadrul unei conferinţe legate de îmbunătăţirea situaţiei rromilor Preşedintele Băsescu a afirmat următoarele:

„Nu pledez pentru asimilare, pledez pentru păstrarea obiceiurilor şi cred că la 99% dintre românii care nu sunt etnici rromi le plac cântecele romilor, nunţile făcute de rromi, le place să audă...poate nu 99%, dar sunt atâţia solişti, cântăreţi, dacă o luăm de la Adi Minune până la oricine...le plac manelele şi nu este o respingere în societate pentru ceea ce provine de la rromi” .

Domnule Preşedinte Băsescu, fără a aduce critici celor ce ascultă manele, trebuie să vă spun că mai existăm şi noi, cei care nu ascultăm manele, care mergem la film, la teatru şi din când în când chiar şi la opera.

Apropo domnule Preşedinte, dumneavoastră unde vă încadraţi? 1% sau 99%? Cred că ştim răspunsul...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Pai daca de acolo a luat mii de voturi, ce ai vrea sa zica! :-)

Cornel Pieptea spunea...

cred ca ai dreptate victor...oricum, sunt destul de ciudate si cumetriile familiale prezidentiale recente...probabil ca acum se fac deconturi din campanie.