luni, 18 ianuarie 2010

Lobby pentru investiţiile necesare în cartierul Militari

Ideea atragerii de resurse financiare de la bugetul de stat către bugetele locale este una pur teoretică; practica ultimilor doi ani ne-a demostrat că, în condiţiile în care guvernul nu reuşeşte să aloce resurse financiare pentru lucrări decente şi vitale de infrastructură la nivel naţional, sarcina finanţării proiectelor locale de infrastructură revine bugetelor locale (în cazul cartierului Militari - bugetul Primăriei Capitalei şi bugetul Primăriei sector 6).

Activitatea mea, ca deputat al cartierului Militari, din perioada imediat următoare se va concentra pe acţiuni de lobby la nivelul celor două primării, astfel încât alocarea resurselor să se facă având în vedere solicitările cetăţenilor şi necesităţile de dezvoltare a comunităţii. Astfel, sper ca demersurile făcute pentru anumite lucrări din cartierul Militari să fie cuprinse în proiectele de buget pe 2010.

Introducerea reţelei de canalizare pe strada Calea Apeductului, terminarea grădiniţei din incinta şcolii nr. 142 de pe strada Azurului, asfaltarea străzilor din zona Răsăritului şi Murguţa, introducerea a cât mai multe blocuri în programul de reabilitare termică, constituie doar câteva exemple din obiectivele de investiţii pentru care sunt necesare fonduri în acest an.
Cu speranţa că primarii şi aleşii din consilii nu vor trata cetăţenii aşa cum o fac reprezentanţii guvernului (a se citi cu indiferenţă), aştept cu nerăbdare să se realizeze aceste investiţii atât de necesare comunităţii platitoare de taxe şi impozite din Cartierul Militari.

Niciun comentariu: