vineri, 27 noiembrie 2009

"Poate că m-a înjurat"

Începutul campaniei din turul al doilea este marcat de apariţia filmului în care actualul preşedinte al ţării loveşte un copil. Filmul, apărut la puţin timp după confirmarea existenţei acestuia de către un personaj considerat mogul, a avut parte din partea candidatului Traian Băsescu de o reacţie care m-a speriat.

Pus în faţa unei astfel de înregistrări, fără un punct de vedere al echipei de consilieri, actualul preşedinte nu a înfierat acest gest. El a încercat să găsească diverse motivaţii care în opinia sa ar justifica un astfel de gest – "Poate m-a injurat".

Deosebit de grav este că în mentalitatea preşedintelui un astfel de gest poate fi considerat normal dacă are o justificare.

Domnule preşedinte, pentru noi românii, copiii sunt mai presus de orice. Poate dumnevostră sunteţi obişnuit cu astfel de gesturi, dar eu pot să vă garantez că poporul român nu îşi doreşte ca preşedinte un om care să nu condamne astfel de incidente, cu atât mai mult unul care să le înfăptuiască.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Daca as avea un copil si cineva ar indrazni sa se atinga de un singur fir....va garantez ca ar fi ultimul lucru pe care l-ar face!