sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Carnavalul Legumelor si Fructelor – editia a III-a

Astazi, la Gradinita 250 de pe Dealul Tugulea a avut loc editia a III-a a Carnavalului Legumelor si Fructelor, eveniment unic la nivel national.

Am participat, impreuna cu dl Mihai Toti, la bucuria celor mici si celor mari. S-a dansat, s-a cantat si cei mici si-au pus imaginatia in valoare. Au creat opere de arta din legume si fructe si au descris o intreaga lume cu lucrarile lor. Am stat de vorba cu parintii, cu educatoarele si toata lumea era plina de mandrie de ceea ce au reusit cei mici sa faca. Au dat o lectie lumii intregi.

Astazi, 15 noiembrie, a fost zi de sarbatoare si de veselie in Colegiul 27 ! Ne-am sarbatorit cu totii viitorul de valoare!

15 comentarii:

Anonim spunea...

Mi-a placut foarte mult ideea de a face ceva pentru copiii nostri. Cred ca bucuria lor este cea mai importanta.

Anonim spunea...

Ca parinte tanar, apreciez ca va ganditi la copii, dar ar trebui sa stiti ca astfel de evenimente, bune de altfel, n-o sa solutioneze problemele din graadinitele din romania, locurile insuficiente, locurile de joaca prost facute si neintretinute.
Apreciez initiativa de a oferi copiilor o zi de distractie, dar sa ne gandim sa facem si pe viiotr mai mult!

Anonim spunea...

VA PLAC POMENILE, DOMNULE PIEPTEA???!!!
Vad ca perseverati sa nu raspundeti la intrebarile incomode, abordind limbajul "de lemn".
Primaria sector 6 (ARR de ce nu procedeaza similar?)v-a publicat declaratia de avere (prin scanare) dar, MA REPET, in loc de veniturile incasate ati scris "conform fisei fiscale".
Nu sinteti platit din banii publici, ai "vecinilor" ? Aveti obigatia, inclusiv MORALA, sa fiti "transparent"la acest capitol.

De ce cred ca VA PLAC POMENILE?
- ati acceptat "pomana" guvernului (alaturi de alte VIP-uri PNL, care va sint, cu adevarat,vecini de bloc) primind repartitia din str. Virtutii, la un pret derizoriu, cu dobinda subventionata din banii contribuabililor.
Va dau un sfat. Initiati (cit mai este PNL la guvernare) o ordonanta de urgenta pentru ca sa primiti "spor de radiatii". (Sigur veti obtine multe voturi de la vecinii din blocurile de vis-a-vis);
- "pomana" este si numirea in cele doua consilii de administratie, de catre PARTID, pentru ca ministrii care v-au propus sunt ai PNL;
- ati fost numit insa de "pomana" in cele doua CA-uri, daca ambele societati sint falimentare;
Chiar nu ati primit nimic pentru sedintele CA de la Brazi? De ce colega de partid, consilier la Primaria sectorului 1, membra in acelasi CA, a declarat circa 7500 RON pentru 2007? Cit incasati de la CFR?
- de "pomana" se pare ca ati stat si la ADP 6, daca, dupa cum singur recunoasteti, nu ati reusit sa va impuneti propunerile;
- din "pomeneni" sa inteleg ca ati strins fondurile pentru campanie? Vedeti ca astfel de pomeni se platesc mai tirziu, pe spatele "vecinilor", sponsorii asteptind si ei "pomana";
- deoarece nu va prezentati proiectele politice, "lipindu-va" doar la unele manifestari publice pentru a va cunoste oamenii, cred ca intentionati sa intrati "de pomana" si in Parlament. Gresesc. Si de aici primiti multe "pomeni;
- in concluzie SPER SA CANDIDATI "DE POMANA".
Nu am nici un fel de implicare politica. M-ati iritat prin modul in care am vazut ca va trimbitati "valoarea" si s-ar putea sa-mi reprezentati interesele in Parlament. Recunosc insa ca in ultimul comentariu incepeti sa deveniti mai modest. Astept sa vad si alte calitati. Macar "din gura".

Anonim spunea...

'Domnule' anonim, sunt curioasa cu cat sunteti platit sa atacati acest candidat?
Observ ca nu va scapa nici un articol, la toate postati aceleasi comentarii acide si de multe ori care denota prostia de care dati dovada.
Cei care v-au angajat ar trebui sa-si revizuiasca decizia, pentru ca este atat de evident ce incercati sa faceti!!
Trebuie sa intelegeti ca, pentru cei care l-au intalnit pe acest candidat pe strada si care au stat de vorba cu dansul, toate comentariile pline de rautate sunt inutile.
Eu recunosc: pe mine m-a cucerit - consider ca este un tanar care chiar ar reprezenta o solutie pentru locuitorii acestui colegiu, pentru ca are idei bune si din cate am observat si din acest blog, este suficient de inteligent comparativ cu alte mari 'nume' din politica actuala.
Asa ca, sanatate 'domnule' anonim si spor la postat, chiar daca va consumati energia inutil, sunt sigura, pentru ca locuitorii Colegiului 27 nu sunt niste oameni prosti, care nu stiu sa deosebeasca o comanda politica de un comentariu al unui cetatean.

Anonim spunea...

PENTRU doamna "cucerita" de valoarea domnului Pieptea

Sa inteleg ca si dvs sunteti "platita" de dl Pieptea daca ati devenit avocatul sau? Eu fac munca patriotica. Nu vreau decit ca vecinii, comuni, sa-l cunoasca cu adevarat.
Daca v-a "cucerit" de ce nu-l cereti de sot? Este liber. (Asta daca nu sinteti chiar viitoarea sotie sau aveti sarcina de serviciu sa-mi raspundeti).
Sunteti naiva.
Sa va spun cit incaseaza si de la CFR? Colegul sau de CA, Stoina Cristian este corect(CINSTE LUI)si declara pentru primele 9 luni din acest an 12980 ron (deci incaseaza mai mult de 1400 lei/luna doar pentru ca participa la o sedinta).
Stiti cite persoane traiesc in Militari cu venituri sub acest nivel?
Care sint ideile LUI? Nu prezinta decit PROMISIUNILE partidului din care face parte. Daca vrea sa sara peste pragul partidului de 15%, trebuie sa ne convinga ca va fi mai mult decit ridicator de mina in parlament.
Poate ca se exprima frumos si este "suficient de inteligent" dar cine garanteaza ca "se va bate" pentru dumneavoastra"?
Nu-i cer decit sa fie sincer, sa isi prezinte "meritele" si sa lupte pentru crezul sau. NU prin "reprezentanti", deoarece el s-ar putea sa devina reprezentantul nostru.
Altfel cine garanteaza ca nu va adopta "tactica strutului" si in parlament ori la doleantele celor care l-au votat? Acum asa procedeaza.
Doar daca au toate datele locuitorii colegiului 27 vor putea sa decida cine va fi "alesul".

Anonim spunea...

Fara sa stau sa ma leg de toate comentariile politice de aici, eu vreau sa va spun ca am fost la gradinita 250 cu fetita mea Ioana si zambetul din ochii ei a meritat totul.
Pe mine m-ati convins, dle Pieptea! Felicitari! si nu va lasati invinsi de presupusi adversari politici care vor sa va faca rau cu astfel de comentarii.

Anonim spunea...

15.000 RON. (Pentru cine nu crede sa verifice pe internet. Este publicat in Monitorul Oficial).
Aceasta este suma data de dl Pieptea, in anul 2007, drept COTIZATIE (ca sa nu spun POMANA), partidului al carui membru este.
Oare nu din banii incasati din pomana Guvernului, ca urmare a participarii la sedintele CA, unde au fost numit pe criterii politice?
Cite festivaluri de "legume si fructe" putea organiza cu aceasta suma? (Desi nu cred ca pe cel de la Gradinita nr. 250 l-a initiat si platit el). A fost prezent pentru POZE.
De ce nu raspunde la problema declaratiei de avere(daca se poate numi asa, ceea ce a semnat ca "deputatul" dl Pieptea).
In codul penal, fapta celui care face afirmatii mincinoase ori nu spune tot ceea ce stie cu privire la imprejurarile asupra carora a fost intrebat este taxata ca MARTURIE MINCIONOASA.
Merita SA-L VOTAM ????

Anonim spunea...

DA, domnule anonim, MERITA sa-l votam.Esti platit sa spui lucruri urate despre el, daca ai ceva de spus de ce nu-ti spui si numele si te ascunzi in spatele anonimatului?
Eu il cunosc pe dl. Pieptea si spun cu tarie ca daca ar fi mai multi tineri ca el in politica, adica cinstiti, destepti si cu dorinta de a schimba ceva in bine in tara asta ,chiar s-ar schimba ceva. Trebuie doar sa le dam o sansa, votandu-i, dar din pacate sunt anonimi ca tine care arunca cu noroi in imaginea lor pentru un pumn de banuti, fara sa le pese.

Anonim spunea...

Are dreptate d-na nela,dl. Pieptea este vecinul nostru, il cunoastem si nu este adevarat ce spune anonimul despre el.Felicitari d-le Pieptea, suntem alaturi de dumneavoastra!

Anonim spunea...

SURPRIZA! Cind "VALOAREA" tace, contraataca ... "VECINII"
Eram convins ca, simtindu-se luat in vizor, "valorosul" nostru deputat va lasa fara raspuns intrebarile pe care I LE-am adresat, abandonind blogul.
Credeam ca isi va schimba tactica, aplicind principiul "ciinii latra, caravana (electorala) trece".
Au intervenit insa sfatuitorii. Dar daca adevaratii vecini, inca nehotariti, s-ar putea gindi la proverbul ca "si tacerea este un raspuns" iar "anonimul ar putea avea dreptate, daca "omul de valoare "tace?
Nu ar fi mai bine ca "opinia publica", indignata de mirsavul "anonim" (platit cu mai multe VILE de la ANL si alte venituri CONFORM FISEI FISCALE), sa-si exprime adeziunea fata de OMUL DE VALOARE?
- Bine spus! Suna adunarea! Ca tot sintem (in) Militari. Am Hotarit! Draga Nelo si voi ceilalti din echipa, care asteptati sa va primiti rasplata (sef de cabinet, consilier, secretara, sofer personal, escorta, numirea in vreun CA, punerea pe lista ANL etc.), daca V-oi fi ales, apucati-va de treaba si convingeti-MI toti "vecinii" ca EU sint ALESUL.
Am toate atu-urile:
-sunt "suficient de inteligent" (cum MA descria cineva), comparativ cu "incapabilii care ne conduc vietile prin politica";
- "am inca multe de spus" pentru ca pina acum n-am apucat sa deschid gura, nici macar privitor la proiectele mele;
- stiu sa-MI tin gura si nu vorbesc neintrebat (nu o fac nici cind sint "somat" sa raspund la partile lipsa din CV-ul MEU);
- am harul sa-mi ascult aproapele(desi, poate, mai bine MA faceam preot) si cred ca ar trebui sa propun o lege pentru administratia locala de a angaja "oameni care sa-i asculte pe cetatenii care au probleme". Nu are importanta daca se si rezolva ceva din of-urile lor. Trebuie doar sa le dea speranta. EU asa am procedat si am ajuns departe.
- stiu sa-MI rasplatesc binefacatorii (ati vazut ce cotizatie achit) si voi avea grija si de voi;
- am destula experienta pentru a juca pe orice post in parlament (inclusiv la echipa de fotbal). Am acumulat-o la cele 8 locuri de munca de pina acum. Daca n-am mai putut merge pe cararile patriei, am zis ca mai bine ma plimb dintr-un loc in altul (pe la sedintele CA);
- sint foarte fotogenic. Ati vazut ce bine dau in pozele cu cei mici? (E adevarat ca aici l-am copiat pe Presedintele Basescu). Va dati seama ca si acestia i-MI vor da voturile lor peste 4 ani, amintindu-si ca un "om de valoare" le-a strins mina?;
- nu au cu ce sa se lege de trecutul meu. Pe unde am fost n-am lasat nici o urma.
Asa ca, draga NELO si bravii mei "vecini", apucati-va de treaba si intr-o ora sa vad postarile voastre la toate "minciunile" pe care le scrie "anonimul" ala.
Este drept ca am facut eroarea de a-i raspunde, la a doua lui interventie, ca "este bine documentat", dar mi-am pus putina cenusa in cap iar uitarea este omeneasca.
Iar cei care nu aveti loc la calculator, dati fuga si mai raspinditi niste materiale (ca are balta ... valoare).
Nu uitati sloganul: "NICI O ZI FARA PIEPT DE VALOARE,... in cutia postala".
Vedeti ce destept sint?! Cine poate sa calculeze cite pliante am distribuit? N-au decit sa-i monitorizeze pe aia care apar la TV sau inpresa scrisa.

PS. Pentru "doamna NELA".
Hotariti-va daca imi spuneti "domnule" sau "TU".
(Apropo, de unde stie "vecinul" ca sinteti doamna? Faceti parte din aceeasi echipa, ori bateti cu ambele miini?)

Anonim spunea...

PENTRU CEI "CUCERITI" DE DL. PIEPTEA si cei care considera ca fabulez

-nu aveti decit sa cautati pe internet, in "google", tastind ‘pieptea cornel 1760609’ (este prima parte a cnp-ului sau) pentru a vedea cotizatiile PNL publicate in monitorul oficial nr 268/4.IV.2008. La pozitia 170 figureaza "valorosul" nostru candidat, cu suma de 15.000 RON, cotizatie de partid, in anul 2007.
Cine isi permite sa faca asemenea "pomeni", daca nu spera ca le va recupera, ulterior, INZECIT?
- tastati ‘primaria sector 6’ si selectati ‘informatii publice’, apoi ‘declaratii avere’, ‘consilieri’, ‘2007’ si ‘2006’ si-l veti gasiti pe dl Pieptea.
Veti vedea apartamentul din Virtutii pentru 32000 euro, conturile bancare, datoriile si locurile de unde a incasat, in 2007, venituri “conform fisei fiscale” (or fi confidentiale, dar provin din bani publici). Faceti si corelarea datorii/conturi/ venituri. Desi pentru 2006 nu declara ca are imprumut, recunoste acest fapt in discutia cu mine.

- pentru a vedea concret cit a incasat trebuie sa cautati alte persoane din CA-urile in care activeaza sau alt consilier local de la sectorul 6.

Deci tastati:
-‘stoina cristian avere’ si-i veti gasi colegul de CA din CFR infrastructura, cu venituri de 12980 ron pentru perioada ianuarie-septembrie 2008. ALTII pot declara si pentru acest an, PIEPTEA isi clameaza doar corectitudinea.
- 'primaria sector 6' si selectati 'informatii publice' apoi 'declaratii avere' 'consilieri', '2007' si 'Comanici Ancuta', care declara 7034 ron/2007 (cinste ei, pentru ca altii, inclusiv NEDELCU MARIANA-candidat PDL tot in colegiu 27, procedeaza in stilul PIEPTEA).
- 'primaria sector 1' si selectati 'consilieri 2004-2008' si 'costescu Ioana', (colega de CA la ITEC Brazi cu bravul nostru candidat), care declara, pentru 2007 un venit de aprox. 7500 ron. (acum nu se deschide site-ul pentru a trece suma exacta).
-'ANL ridica in secret un cartier pentru demnitari', publicat de Cotidianul la 16.07.2007 si veti gasi date despre apartamentul vecinului nostru de "valoare", precum si alti pomanagii: STELIAN NEGREA-consilier ANAF si LUKACS VILMOS-presedinte si director general al Companiei Nationale de Investitii. Si ei sint PNL-isti de "valoare".
Se spune ca au fost de 3 ori mai multi solicitanti decit numarul apartamentelor din bloc. Dl PIEPTEA trebuia insa sa-si recupereze cotizatia de partid, pe spatele celor fara "valoare".

Vad ca recent si-a completat si rubrica oferita candidatilor de catre "ziare.ro", insa nici acum nu raspunde concret la intrebarile
adresate.

Mai am o intrebare pentru dl Pieptea.
Tatal dumneavostra detine un apartament si in Calea Apeductului nr 11, bloc A4a, sect 6, unde este instalat un post telefonic tot pe numele Pieptea Constantin, ca si in blocul in care aveti sediul de campanie (Partizanilor nr 4, bl M3, sc 2,et 7)?
Sa fie, oare, o simpla coincidenta de nume?

Anonim spunea...

Esti foarte insistent domnule anonim si foarte prompt de aceea eu cred ca acest blog este principala ta preocupare.Zau asa, incepi sa devii penibil asa ca mai fa o pauza.Pe mine,unul,nu ma convingi.

Anonim spunea...

Fara legatura cu aspectul politic:

Am fost si eu cu copiii la "manifestarea" respectiva. Muzica asurzitoare domina cu brio evenimentul.

Ca sa scap de zgomot (cea mica nu suporta), intru in gradinita sa vad exponatele.

Aici deschid o paranteza. Sper ca nimeni nu crede ca orice fel de exponat la oricare astfel de eveniment organizat de gradinite beneficiaza de vreun aport al copiilor. Am vazut/auzit multe discutii intre educatoare (despre origami, etc) din care era clar ca ele le fac.

Intru in gradinita: acolo un gardulet care imprejmuia expozitia propriu-zisa. Inauntru erau deja parinti+copii.

In momentul in care ziceam sa intram si noi, apare o cucoana (o prietena care era cu noi mi-a zis mai tarziu ca era directoarea gradinitei - cica o mare mafioata) si incepe efectiv sa urle:

Cine i-a lasat sa intre, strica exponatele, nu vedeti!? Pun astia mici mana !!! Scoateti toata lumea afara !!! Etc. etc. (exponatele erau in proportie de 100% facute din fructe/legume... deci oricum de stricau pana la urma).

Exact ca la mahala. O carte de vizita "excelenta" pentru respectiva gradinita. Nu mai zic cum se uitau copiii.

Daca asta va e sustinatoarea, d-le candidat... eu zic sa mai cautati. Calitate umana extrem de joasa.

Calbajos spunea...

Salut Cornel ! Draguta initiativa !Permite-mi sa-ti urez bafta Duminica 30 nov ! Am incredere in tineretea, experienta si un alt tip de politica din partea ta !

Anonim spunea...

Pentru ca mai este o singura zi pana la alegeri, vreau sa va urez si eu d-le Pieptea multa bafta si mai apoi, mult succes in ce
v-ati propus sa realizati, deoarece am convingerea ca veti reusi.Dumnezeu sa va ajute!